חזה הודו או עוף ממולא של אפרת
חזה הודו או עוף ממולא של אפרת
רכיבים:
400 גרם חזה הודו או חזה עוף טחון
2 חלקי חזה הודו/ 6 חזה עוף (יכול להיות בקר רזה, הודו אדום, עוף- העוף יוצא קצת יבש)
פטרוזיליה
כוסברה לאוהבים
קוביות בצל
שום כתוש
מלח
פלפל
בהרט או כל תבלין מועדף
בחג הוספתי מעט צנוברים
ביצה
כורכום
פפריקה
מעט כמון
אופן הכנה:
מערבבים את כל הרכיבים. עם סכין חדה חותכים פתח בחזה ומכניסים את המלית.
את החזה הממולא עוטפים בכף שמן זית ובתבלינים. ממש עושים לחזה מסאז' של תבלינים ושמן ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות לכחצי שעה/ ארבעים דקות
איך נתייחס:
כל 100 גרם חזה עוף או הודו לפני בישול זו מנת חלבון
כל 50 גרם בשר טחון לפני בישול זו מנת חלבון
